Gratis kennismaking en intake

Robert Pieters (Begeleider op maat) biedt individuele begeleiding voor diverse doelgroepen. Heeft u een begeleider nodig, neem contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking of informatiegesprek. Als er gekozen wordt voor een begeleidingstraject, kan dit op meerdere manier bekostigd worden.

PGB

Heeft u een indicatie voor langdurige zorg (WLZ), kunt u mij betalen vanuit uw PGB. Ook vanuit de WMO of Jeugdwet is het mogelijk om mij te betalen vanuit uw PGB. Mijn uurtarief is afhankelijk van uw budget en de zorgzwaarte; meestal komt dit uurtarief uit tussen de €40,- en €60,- (vrijgesteld van btw). Heeft u vragen hierover kunt u altijd contact met mij opnemen voor gratis advies of informatie.

Zorg in natura

Robert Pieters (Begeleider op maat) is aangesloten bij de Coöperatie Zorgondernemers Twente. Deze coöperatie heeft een aanbestedingscontract voor de WMO en Jeugdwet bij de 14 Twentse gemeenten (Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden). Als u in één van deze gemeentes woont en ondersteuning nodig heeft bij het zelfstandig wonen, heeft u een indicatie nodig via uw gemeente waar u woont. Dit verloopt meestal via het zorgloket van uw gemeente of via een wijkcoach. Als u al een indicatie heeft, kunt u bij uw gemeente aangeven dat u mij als begeleider wil inhuren.

Via de Coöperatie Zorgondernemers Twente.

Als u nog geen indicatie heeft, maar wel ondersteuning bij zelfstandig wonen nodig heeft, kunt u contact opnemen met de gemeente voor een indicatie. Wellicht kan ik u hierbij van gratis advies of informatie voorzien.

Particulier

Komt u niet in aanmerking voor een indicatie vanuit de WLZ, WMO of Jeugdwet, maar wilt u wel gebruik maken van mijn diensten, dan kunt u mij eventueel persoonlijk inhuren en zelf betalen. Afhankelijk van uw zorgvraag ligt mijn uurtarief hierbij tussen de €45,- en €65,- (inclusief btw).

Eigen bijdrage

Robert Pieters (Begeleider op maat) houdt rekening met uw PGB-jaarbudget, zodat u niet voor het eind van het jaar door uw jaarbudget heen bent. Wel geldt er vanuit het CAK een eigen bijdrage, vanaf €17,50 per maand.