De Wet Maatschappelijke Ondersteuning

De Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO Hengelo) moet er voor zorgen dat iedereen mee kan doen aan de samenleving en zoveel mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Uw gemeente is verantwoordelijk voor ondersteuning vanuit het WMO. Bijvoorbeeld als het gaat om individuele begeleiding in Hengelo voor volwassenen Of als het gaat om hulp in huishouden, aanpassingen in huis of vervoer in de regio. Begeleider op maat kan u helpen met het regelen van WMO Hengelo.

WMO Hengelo

Begeleider op maat kan u helpen met het individueel begeleiden in Hengelo.Voor mensen met psychische problematiek, autisme of een verstandelijke handicap.Robert Pieters (Begeleider op maat) voor individuele begeleiding als u ondersteuning nodig heeft bij zelfstandig leven. Zowel ambulante begeleiding als coaching. Als u een persoonlijk begeleider zoekt vanuit de WMO, neem contact op met Robert Pieters (Begeleider op maat).

Individuele begeleiding in Hengelo i.c.m. WMO Hengelo

Robert Pieters van Begeleider op maat kan zorgen zowel voor individuele begeleiding of als u ondersteuning nodig heeft bij zelfstandig leven in Hengelo. U kunt ook bij Begeleider op maat terecht voor Ambulante begeleiding in Hengelo of coaching. Als u een persoonlijk begeleider in Hengelo zoekt vanuit de WMO in Hengelo kunt u contact op nemen met Begeleider op maat. Individuele begeleiding ook vanuit de WLZ. Voor mensen met psychische problemen, gedragsproblemen of autisme.

Over begeleider op maat

Robert Pieters (Begeleider op maat) voor individuele begeleiding als u hulp of zorg nodig heeft bij zelfstandig wonen. Ambulante begeleiding bij praktische zaken, zoals administratie, financiën, structurering en huishouding.

Lifecoaching gericht op ontwikkeling en het opbouwen van zelfvertrouwen. Voor mensen met autisme, asperger, MCDD, ADHD en ADD.

Woonbegeleiding om sociale vaardigheden aan te leren en zelfredzaam te worden. Psychosociale hulpverlening om te leren omgaan met autisme of emoties. Individuele begeleiding op alle levensgebieden, thuiszorg en op school of dagbesteding.

Robert Pieters (Begeleider op maat) ondersteunt u als coach en ambulant begeleider, vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning ( wmo Hengelo ) of vanuit de Wet Langdurige zorg.

Lees meer over ons

Handige links voor meer informatie over WMO Hengelo

WMO in Hengelo

WMO in Hengelo ( uitleg )

Samen 14

WMO Almelo

Neem contact op met Begeleider op maat

Individuele begeleiding voor volwassenen en jeugdigen.In en rondom Twente. Iedereen is uniek, daarom begeleiding op maat.